duminică, 17 mai 2015

Ce-ti lipseste? Parca ieri erai fericita ... Nu poti uita de griji, de intrebari, de framantari? La ce sunt bune daca nu sunt reale? Nu te poti tine de plan? Nu poti pune in aplicare toate sfaturile pe care le oferi? E adevarat, linistea vine cand te astepti mai putin, cand o astepti fara astepari si cand uiti ca ai avut un trecut. Momentul ala de extaz ti-a dat aripi, ti-ai luat avant si ai primit fericire pentru toate zilele negre ale depresiei. Oare se intoarce? Doar opreste-o. Nu vreau sa o mai vad. Drumul tau e doar in ascensiune, nu suport sa te vad cum cazi. Ce sunt obstacolele astea? Ce sunt nostalgiile astea despre persoane pe care nici nu le cunosti? Ce sunt greselile astea? Azi, scopul tau nu e sa te gandesti la cum va fi. Azi scopul tau e sa ai grija de prezent. Tocmai se terminasera zilele neproductive, tocmai se aranjase haosul fara a fi nevoie de o a doua persoana. La ce e buna? Cand te repari singura. Altcineva nu are nevoie de tine asa, incompleta. Heal yourself.
 Uita cine esti si descopera cine esti cu adevarat.
Cand a fost ultima oara cand ai avut grija de tine? Recent, nu? Ai uitat tot, iar viata ti-a adus o multime de noi bucurii. Acum ce faci? Analizezi ce ai primit si vezi ca incepi sa pierzi iar ... Nu poti controla situatia, iti scapa printre degete, si orice lucru rational pe care il faci te indeparteaza. Nici nu stii ce vrei, dar stii ca te simteai minunat facand doar ce vrea sufletul tau, nu si mintea ta. Cum o stii, mintea ta e prea complicata, plina de suspiciuni, agila si priceputa sa nutreasca cele mai imbarligate planuri. Uita de ea azi, uita de griji, uita de ce va fi, traieste iar azi. Ti-ai dat timp, ti-ai luat destule pauze. Munceste azi, distreaza-te dupa.
Uita! Uita de ratiune, uita de constrangeri. Pierde-te iar in bucurii, si ele vor veni la tine. Nu mai astepta, caci vei primi. Semnele sunt acolo, dar ai gresit destul. Lasa totul sa curga cum e scris. Ce ar fi viata fara nebunii? Ai primit doar o mica bucata din ce poate fi viata ta, va fi timpul sa alegi, dar nu deveni obsedata de alegeri. Vei stii daca e bine sau rau si in functie de cat de fericita te vei simti, vei stii... Doar da-ti timp si nu mai lasa depresia sa revina, nu mai e loc pentru ea. cat de bine se simtea durerea, mai bine se simte bucuria. Si incet incet, va veni iar fericirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Show me some love!