luni, 21 martie 2016

Still figuring out

Cum e cand gasesti persoana potrivita? O mie de fluturi in stomac, fiori si ameteli sau doar o liniste profunda? Un zambet inexplicabil sau o senzatie de arsura interioara? 
Incep sa cred ca iubirea mea nu e ceva linistit. Probabil situatiile prin care am fost nevoita sa trec ma atrag spre persoane pe care trebuie sa le vindec, pe care trebuie sa le invat si sa le ghidez de pe cele 7 carari inapoi pe drumul principal. 
Nu pot urma toate sfaturile pe care le primesc constant de la cei apropiati, si nici tu nu poti. Raspunsul e simplu; doar tu stii ce e in mintea ta si ce te face sa traiesti fericit. Ceea ce e corect si drept nu iti aduce intotdeuna intensitatea potrivita. 
Important e sa nu cedezi unui lucru mediocru doar din frica de a nu gasi altceva. Si important e sa nu lasi un lucru extraordinar sa plece, crezand ca nu merita. Doar daca iti e sortit, caile voastre se vor intalni din nou si din nou. Uneori, ceva duce spre altceva, si fiecare persoana e o noua lectie pentru tine. 
Nu stiu daca e mai bine sa let go si sa lasi universul sa se ocupe de fericirea ta sau sa iei situatia in mainile tale si sa iti aduci destinul langa destinul lui. Cred ca trebuie un echilibru intre cele doua, dar nu stiu cum il pot atinge. 
Nu stiu nici cum sa scap de mantra asta care m-a urmarit toata viata: cand sunt fericita, vine ceva si imi fura fericirea si ma face sa distrug totul. 
Poate secretul sta in a fi total imuna la emotii, atunci nu mai simt nimic si nici nu mai pierd comori. 
Iar sunt in situatia in care nu stiu ce sa fac. Tot ce a fost frumos a trecut mult prea repede, iar acum stagnez si ma uit la linia dintre liniste si nebunie si nu stiu ce sa fac. Oare trebuie sa ma calmez sau trebuie sa actionez? Oare nu e momentul de echilibru acum sau nu va fi niciodata? 
Povestea asta e un sir de coincidente care ma atrag si ma provoaca si nu cred ca ma voi potoli pana nu voi deslusi misterul. Sunt niste lucruri incredibile la mijloc si merit sa le am mai mult decat oricine altcineva. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Show me some love!