luni, 3 aprilie 2017

Never settle for average when you have the potential to be the best.


De ce devenim din ce in ce mai selectivi? De ce nu ne multumim cu orice lucru frumos care ne binedispune? Nu e vorba ca nu suntem multumiti. Cautam pe cineva care sa ne faca fericiti, cautam pe cineva in bratele caruia sa nu mai avem nicio intrebare, ci doar raspunsuri. Cautam fara sa cautam, il asteptam aici, evoluand in bine si construind prima jumatate a unui intreg desavarsit. Viata e o insiruire de experimente din care invatam sa ne impingem limitele si sa gasim in spatele lor aptitudini pe care nu stiam ca le putem dobandi. Regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Orice e posibil. Orice merita incercat. Nimeni nu stie ce faci, nimeni nu te poate judeca. Incearca sa observi orice comportament, incearca orice lucru nou si invata din greselile tale, dar mai ales ale altora. Fii smecher cu viata, nu juca dupa regulile ei, fii mereu cu 2-3 pasi inaintea ei. Lucrurile astea se invata treptat si crede-ma, dupa ce vei fi initiat, vei vedea lumea cu alti ochi. Ma uit in trecut si ma intreb cum de am dormit atatia ani? Sunt atat de multe posibilitati pe care nu le explorasem.
Niciodata sa nu renunti la aspiratiile tale pentru altcineva. Niciodata sa nu lasi in stand-by visele tale. Sunt atat de multe orase ce vor sa fie vizitate, atatea culturi ce vor sa fie descoperite, atatea feluri de mancare si atatea substante de care trebuie sa auzi si pe care trebuie macar sa le vezi. Atatia oameni noi pe care trebuie sa ii cunosti bine sau pe care trebuie sa ii cunosti de la departare. Viata asta urla sa fie cunoscuta si traita. Iesi din rutina, iesi din reguli si fa-o cu cap. Lumea asta, plina full cu un numar inimaginabil de persoane, te invata pana la urma ca esti singur, dar in anumite circumstante, te poti insoti de toti prietenii visati. Orice persoana cu care vrei sa intri in contact va aparea in viata ta la momentul potrivit. Ea nu va musca si de cele mai multe ori, se va dovedi complet diferita de cum o percepeai din umbra. Fi curajos si indrazneste. 
Revenind la subiectul principal, niciodata sa nu alegi calea usoara. O data ce ai pornit pe un drum greu, provocarea va fi sa ramai pe pozitii si sa nu fi ispitit de tentatiile usoare. 
poti incerca orice, dar sa nu ramai acolo unde nu simti ca vei putea fi implinit vreodata. incearca, gusta si pleaca. treci catre o alta experienta. pana la urma, te vei intregi si te vei repara peste tot unde erai crapat. pana la urma, vei ajunge la destinatie, acolo unde te asteapta premiul cel mare - linistea mult visata. acolo va fi cald, va fi bine, va fi primitor si va fi cel mai prielnic mediu in care sa continui sa te dezvolti. acolo nu iti vei pune intrebari, acolo vei fi iubit in cel mai sincer mod si in cel mai salbatic mod, in acelasi timp. vei ajunge acolo unde pasiunea se va continua cu inocenta, acolo unde nu vei mai explica nimic si acolo unde veti povesti toate lectiile invatate in calatoria personala catre cel mai bun loc din lume, impreuna veti cuceri toate taramurile, existente si neexistente. vei simti ca imparti vederea panoramica din varful lumii cu egalul tau, cu singura persoana care merita sa fie alaturi de tine. veti fi la acelasi nivel pe toate planurile si veti putea fi oricine vreti voi.
Cat mai dureaza? nimeni nu stie, dar drumul, cu bune si cu rele, merita dus pana la capat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Show me some love!